Steun ons via de warmste week!

Wat kan jij doen?

Er zijn momenteel al verschillende initiatieven opgezet in het kader van de Warmste Week ten voordele van T'ANtWOORD. Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden:

Organiseer zelf een actie

Maak zelf een initiatief aan via de site van de Warmste Week.

Neem deel aan de initiatieven

Er zijn al heel wat acties opgezet ten voordele van T'ANtWOORD. Door een deelname aan hun initiatief steun je ook T'ANtWOORD.

Schorvoort for life - Het aperitiefconcert en garageconcert zijn al achter de rug, maar geen zorgen, er staat ook nog een slotevent op het programma! Dit zal 21 december doorgaan vanaf 12u met gezelsschapsspellen, Het Turnhouts Winterkubb Tornooi, Tombola for life, een platenbeurs, eetstanden en 's avonds een fuif met live muziek van plaatselijke helden en DJ. Meer info vind je op hun facebookpagina.

't Gerief  -  Ben je klant bij 't Gerief? De medewerkers van 't Gerief verkopen in het najaar 'aftrekkertjes' (ramenwissers) en bamboe poetsdoeken. De opbrengst van de verkoop verdelen ze over twee armoedeverenigingen, want naast T'ANtWOORD zal ook de Fakkel in Herentals een deel van de opbrengst krijgen. Bovendien kan dankzij jouw aankoop jouw huishoudhulp werken met kwaliteitsvol materiaal. Meer info 

Basiseducatie Kempen  -  Heb je 16 december zin in gezelligheid en iets lekkers? Onze overburen staan dan met de warmste chalet op de grote markt in Turnhout (van 11u tot 22u). Samen met de cursisten zullen ze zelfgemaakte soep, chocomelk, zelfgebakken koekjes, hotdogs en wenskaarten verkopen in een supergezellige multiculturele chalet! Bovendien kunnen cursisten tijdens de week van 9 december zelf ook nog versgemaakte soep kopen tijdens de lespauzes waarvan de opbrengst ook naar T'ANtWOORD gaat.

Sint-Franciscusschool  -  Deze Turnhoutse school organiseert een koekenbak. Ze zullen bij een plaatselijke bakker koekjes bakken om ze nadien aan de mensen uit de buurt te verkopen. Woon je in de buurt van de school? Deur openen he :) 

Kunstjeugdbeweging BAZART  -  De leden en leiding van kunstjeugdbeweging BAZART Turnhout maken samen tekeningen en collages voor de Warmste Week. Deze kunstwerkjes zijn digitaal omgetoverd tot wenskaartjes van 10x15 cm. Op zaterdag 7 december bieden ze hun creaties aan in de Gasthuisstraat van Turnhout. Via een mailtje naar kunnen er ook kaartjes gereserveerd worden.

Koninklijk gemengd koor De Vedel - Op 22 december om 15u organiseert het koor een benefietsconcert in de sint-pieterskerk in Turnhout. Wil jij hier ook van genieten? Je kan kaarten bemachtigen via 03/314 48 99 of via koorleden (vvk €12, adk €15, -12j gratis)

Loop de warmathon mee!

Ben je sportief aangelegd en wil je tegelijkertijd T'ANtWOORD steunen? twee vliegen in één klap! meer info 

T'ANtWOORD vzw - Otterstraat 114 - 2300 Turnhout - Tel. 014/43 65 16 - E-mail: