Schorvoort for Life: ten voordele van T'ANtWOORD

Schorvoort for life 2019 !

Op het éérste evenement van schorvoort for life 2019 zijn we met verschillende mensen van T'ANtWOORD gaan helpen omdat dit jaar de opbrengst van schorvoort for life aan het T'ANtWOORD geschonken gaat worden. Waar we met de ganse vereniging super blij mee zijn.

Het mooie iniciatief bestond in de voormiddag uit een aperitiefconcert van Les Harpes d'Or waarin hele mooie muziek op harpen werd gespeeld. Deze muziek was heel prachtig en heel rustgevend.

Na een uur van het concert te kunnen genieten konden wij in actie schieten, Chris als eerste, die een mooie speech heeft gegeven over wat het T'ANtWOORD inhoud en aangezien wij voor het eten zorgden, konden wij ook starten, want het was intussen ook al middag geworden en iedereen had ook al honger gekregen door dit prachtige concert.
Wij bakten lekkere croque's en smeerden lekkere boterhammen waar van hartelust van werd gesmuld.

Het was ook heel warm deze dag waardoor de drank ook goed verkocht werd, deze dranken werden verzorgd door de mensen die schorvoort for life organiseren. Deze mensen werkten hard om dit in goede banen te leiden. In de namiddag konden we nog genieten van een goede muziekband van Peter Van Coillie die alle genres speelden.

Een hele grote dank aan de mensen van Schorvoort for life vanwege het T'ANtWOORD!

In het najaar hebben zij nog een garageconcert in Schorvoort, om dan eind december af te sluiten met een groot evenement. 

T'ANtWOORD vzw - Otterstraat 114 - 2300 Turnhout - Tel. 014/43 65 16 - E-mail: