Interview: Mieke Schellekens

INTERVIEW MIEKE SCHELLEKENS VRIJWILLIGSTER T ANTWOORD
We stellen U Mieke Schellekens voor, telt 51 lentes en heeft vier kinderen en drie schattige kleinkinderen, waarvan één 1 maand oud, één van 6 en één van 7.
Onze voltijdse sous-chef van de keuken doet haar vrijwilligerswerk al 3 jaar en half. Het begon met één dag in de keuken van 't Antwoord , in samenspraak met de VDAB en RVA . Op die manier leerde ze dan het 't Antwoord kennen. Ze doet dit met liefde en plezier en dat kan je aan alles zien.
Mieke houdt rekening met wat er in de voorraadkast aanwezig is om de menu te bepalen.

Haar creativiteit spat er langs alle kanten uit. Dat heeft niet altijd zo geweest. In het begin was het zo dat ze in zichzelf gekeerd was. Maar voelde snel zich aanvaard en opgenomen in 't Antwoord en daardoor kreeg zij meer zelfvertrouwen Mede daardoor bloeide zij open en durft nu zelfs buiten 't Antwoord mensen aanspreken en leert ze zo meer mensen kennen.
Hobby: zij heeft langs facebook een gesloten groep. Dat is een weggeefsite waar mensen kunnen reageren . Haar droom is een weggeefwinkeltje te openen in Oud-Turnhout, om mensen die het echt niet breed hebben een plezier te doen. In haar droom heeft ze ook al een naam nl. DE DRIJFVEER.
Bedankt Mieke voor dit interview. Je bent een zon in 't Antwoord

Volgens ons loopt er een fiere trotse vrouw rond die met veel plezier aanwezig is in t'Antwoord.
Je straalt .... en dat zegt ons genoeg.

Vera en Monique

T'ANtWOORD vzw - Otterstraat 114 - 2300 Turnhout - Tel. 014/43 65 16 - E-mail: