Interview Jos Geysels

VOORZITTER VAN T'ANtWOORD:JOS GEYSELS

Vandaag een woordje over onze voorzitter Jos Geysels. hij telt 66 lentes en heeft een dochter. Jos studeerde politieke wetenschappen. Om zijn studies te financieren, combineerde hij zijn studies met werken. Na zijn studies heeft hij 10 jaar in de sociaal-culturele sector in Elcker-Ik Antwerpen gewerkt om dan in 1985 het roer om te gooien naar de politiek toe. Hij vertegenwoordigde de partij AGALEV. Zo kon hij genieten van 18 jaar hard werken in het parlement en dat vond hij een fantastische periode in zijn leven.

Vanaf het begin tot nu was de rode draad in zijn leven de welzijnssector en oog en oor hebben voor mensen. Hij streeft naar rechtvaardigheid en een menswaardig inkomen voor iedereen zodat niemand in de kou komt te staan.
In 2004 is hij gestopt met politiek.
Om de rode draad verder te trekken heeft hij zijn aandacht toegelegd op verschillende organisaties die streven naar gelijkheid en welzijn in Vlaanderen.
Nu is Jos dus Voorzitter van 't Antwoord. Dat is een zeer grote aanwinst voor onze mensen.
Na zijn politieke loopbaan is hij tot Minister van Staat benoemd.

Volgens Jos is de multiculturele maatschappij een feit. Hij vindt ook dat de regering niet genoeg openstaat voor de mensen die het echt nodig hebben.
Hij stond vol bewondering voor de vrijwilligers die in T' antwoord, maandenlang aan de renovatie gewerkt hebben. Met een prachtig resultaat als gevolg.
Tot slot vindt Jos dat iedereen....gelijk wie ook..... welk ras.....een goed leven moet kunnen leiden.
Jos ...jij bent een vlotte prater en een goedlachse mens met andere woorden, het is een plezier om met jou samen te zitten en een babbel te hebben.

Bedankt Jos.
Vera en Monique

T'ANtWOORD vzw - Otterstraat 114 - 2300 Turnhout - Tel. 014/43 65 16 - E-mail: